Til klubber som har bekreftet påmelding

Gjelder alle klubbene som er påmeldt konkurransen

 

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til HOLMEN OPEN TROPPSFEST 2019.
Dere som får dette skrivet har bestilt og fått bekreftet påmelding til helgen 31. mai til 2. juni.

Viktig informasjon til klubbene:

·         Ved brann eller annen grunn til evakuering, er det Møteplass på parkeringsplassen ved Askerhallen. Se avmerking på vedlagt kart over området.

·         All informasjonen dere trenger i forbindelse med helgen og konkurransen finner dere på www.holmenopen.no

·         Følg «HOLMEN OPEN 2019» på Facebook, for sosiale oppdateringer! Hjelp oss å spre   #holmenopen2019 #gultERkult når dere poster på FB eller Instagram

·         Klubbmapper fås ved hovedinngangen i Askerhallen. Sjekk at antall bonger (lunsj og vennekveld) stemmer med bestillingen. Henvend dere i sekretariatet, ved spørsmål.

·         En lagleder fra hver klubb møter til dommer- og lagledermøte lørdag kl. 08:15 eller kl. 14:00 på «Dommerrommet» (NTG rom bak speakerboksen).

·         For de som har bestilt lunsj så serveres dette i miljørommet i 2.etg. i Leikvollhallen. Husk å ta med bonger til måltidene. Bongene ligger i klubbmappen. Merk dere TID og FARGE.

·         Ved utsjekk fra Leikvollhallen kan bagasje oppbevares i tildelt klubbgarderobe i kjelleren i Askerhallen. Dette på eget ansvar.

·         Det er 32 påmeldte klubber og 729 gymnaster. Rekordoppslutning i år igjen! J

Til de som er påmeldt vennekveld lørdag:

·         Vi har opp mot 370 påmeldte til Vennekvelden.

·         Bespisningen foregår i miljørommet i 2.etg i Leikvollhallen fra 17:00 til 20:30. Vi har satt opp benker og bord utenfor hallen, vi håper på fint vær J slik at vi også kan sitte ute.

·         Bading i Risenga svømmehall fra kl. 18:30-22:00. Her må det være en ansvarlig voksen pr 10 gymnaster. Det er valgfritt om de voksne vil bade eller ikke.

·         Klubbene vil bli ropt opp når det er deres tur til å avslutte badingen. Dette for at det ikke skal bli for stor pågang i garderoben.

 

Vi gleder oss stort og ønsker alle et sporty, sosialt og minneverdig opphold og ønsker dere hjertelig velkommen. #holmenopen2019 #gultERkult

Med vennlig hilsen
for Holmen Tropp & Turn
Arrangementskomiteen